Print Friendly, PDF & Email

ПАРТНЕР ЗА СМЕСТУВАЊЕ

Токму поради тоа што саемот се одржува во конгресниот центар на Хотелот Александар Палас, хотел со пет ѕвезди, најголемата предност е што не мора дополнително да барате сместување. Одличната услуга, квалитетната програма на саемот и врвното сместување се само неколку од причините заради кои Хотелот Александар Палас треба да биде ваш избор за овогодишниот RENEXPO саем.

Хотел Александар Палас

Адреса: бул. Октомвриска Револуција бр.15, 1000 Скопје, Северна Македонија

Tel: + 389 2 3092 392
Fax: + 389 2 3092 152

info@aleksandarpalace.com.mk
Повеќе информации на: www.aleksandarpalace.com.mk