Print Friendly, PDF & Email

 ПРОГРАМА НА САЕМОТ


Почитувани RENEXPO® посетители,
Чест ни е што имаме можност да Ви посакаме добредојде на годинешниов RENEXPO® NMK 2019 саем со конференции во Скопје.
Подолу е преглед на предстојните настани.
Доколу имате било какви прашања, желби или коментари, слободно контактирајте не.
Ви посакуваме 2 успешни работни дена со нас.
Со почит,
REECO TIM


 

ВТОРНИК, 03 ДЕКЕМВРИ 2019

ВРЕМЕ ОПИС НА НАСТАНОТ ЛОКАЦИЈА
08:30 – 16:30 РЕГИСТРАЦИЈА НА ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА САЕМОТ И НА КОНФЕРЕНЦИИТЕ  ИНФО ПУЛТ
09:00 – 17:00 САЕМСКА ИЗЛОЖБА САЕМСКА САЛА
09:30 – 10:45 ПРВА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ФОТОВОЛТАИЦИ ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА – УТРИНСКА СЕСИЈА ОТВОРЕН ФОРУМ – САЕМСКА САЛА
09:00 – 11:30 ПРВА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЦВРСТ ОТПАД – ОД ОТПАД ДО ЕНЕРГИЈА КОНФЕРЕНЦИЈСКА САЛА
11.00 – 11.30 ПРИЕМ СО КОКТЕЛ ОТВОРЕН ФОРУМ – САЕМСКА САЛА
11:30 – 12:00 СВЕЧЕНА ЦЕРЕМОНИЈА НА ОТВОРАЊЕТО ОТВОРЕН ФОРУМ – САЕМСКА САЛА
12:00 – 12:45 ENERGY TALK  ОТВОРЕН ФОРУМ – САЕМСКА САЛА
12:45 – 14:45 ПАУЗА ЗА РУЧЕК РЕСТОРАН – САЕМСКА САЛА
13:10 – 13:30 ОБИКОЛКА НА САЕМОТ СО ОФИЦИЈАЛНИТЕ ГОСТИ САЕМСКА САЛА
13:30 – 16:30 ПРВА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ОДРЖЛИВО УПРАВУВАЊЕ СО ВОДИ И ОТПАДНИ ВОДИ КОНФЕРЕНЦИЈСКА САЛА
14:00 – 16:15 ПРВА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ФОТОВОЛТАИЦИ ВО СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА – ПОПЛАДНЕВНА СЕСИЈА ОТВОРЕН ФОРУМ – САЕМСКА САЛА 
18:00 – 23:00 ОФИЦИЈАЛЕН ВЕЧЕРЕН ПРИЕМ  

СРЕДА, 04 ДЕКЕМВРИ 2019

ВРЕМЕ ОПИС НА НАСТАНОТ ЛОКАЦИЈА
08:30 – 15:30 РЕГИСТРАЦИЈА НА ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА САЕМОТ И НА КОНФЕРЕНЦИИТЕ  ИНФО ПУЛТ
09:00 – 17:00 САЕМСКА ИЗЛОЖБА САЕМСКА САЛА
09:30 – 12:30 ПРВА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ХИДРОЕНЕРГИЈА  – УТРИНСКА СЕСИЈА ОТВОРЕН ФОРУМ – САЕМСКА САЛА
09:30 – 12:30 ПРВА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА БИОЕНЕРГИЈА  КОНФЕРЕНЦИЈСКА САЛА
10:30 – 12:30 B2B meetings MATCH 4 ENERGY WASTE WATER САЕМСКА САЛА
12:30 – 14:30 ПРВА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ХИДРОЕНЕРГИЈА  – ПОПЛАДНЕВНА СЕСИЈА ОТВОРЕН ФОРУМ – САЕМСКА САЛА
13:00 – 15:00 ПАУЗА ЗА РУЧЕК РЕСТОРАН – САЕМСКА САЛА
13:00 – 15:30 B2B meetings MATCH 4 ENERGY WASTE WATER САЕМСКА САЛА
     

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПОСЕТИТЕЛИТЕ

REECO тимот ви стои на располагање за сите ваши прашања, барања и решавање на проблемите, доколку се појават.
ИНФО ПУЛТОТ се наоѓа на приземјето, во саемската сала, на рецепцијата на хотелот можете да добиете информации за точната локација, бидејќи хотелот и салата се поврзани.
Пушењето во саемската сала НЕ Е дозволено.
Wireless Internet e достапен.

ПАРТНЕР ЗА СМЕСТУВАЊЕ – Бидејќи саемот се одржува во Конгресниот центар на Хотелот Александар Палас, во Скопје, не треба да барате сместување – овозможено Ви е се на едно место. Одлична услуга, квалитетна саемска програма и сместување со врвен квалитет, се само некои од причините зошто Хотелот Александар Палас може да биде ваш избор за годинешниот саем RENEXPO®.

ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НА СОБА ВО ТЕКОТ НА САЕМОТ ЗА СИТЕ RENEXPO УЧЕСНИЦИ ! ! ! ИНФО И РЕЗЕРВАЦИИ

ДВА ДЕНА ВО СКОПЈЕ – ИНФО

Паркинг: пред хотелот е бесплатен, во зависност од достапноста
Локација: Конгресен центар – Хотел Александар Палас
Адреса: Бул. 8-ми Септември бр.15, 1000 Скопје, Северна Македонија

ПАУЗА ЗА КАФЕ И РУЧЕК

За време на саемот, кетеринг зоната во саемската сала е достапна за сите посетители, изложувачи и учесниците на конференциите.

Ваучери за ручек можете да нарачете по пат на е-mail: info@reeco.eu
Цената на ваучерот за учесниците на конференциите и за посетителите на саемот изнесува 15,00 EUR.

Менито можете да го превземете на линкот