Print Friendly, PDF & Email

 Соопштение за медиумите

 

18 декември 2019

RENEXPO® саемите станаа препознатлив бренд на Западен Балкан

На трети и четврти декември оваа година во хотелот Александар Палас во Скопје се одржа првиот RENEXPO® саем во Северна Македонија

29 ноември 2019

RENEXPO® Северна Македонија

Со задоволство Ве повикуваме на Првиот RENEXPO® NMK меѓународен саем со пропратни конференции во Конгрескиот центар на хотел Александар Палас во Скопје 03 и 04. 12. 2019 година.

12 ноември 2019

RENEXPO® за прв пат во Северна Македонија

Меѓународниот саем RENEXPO® за прв пат во Северна Македонија ги отвора своите врати на деловните лидери, носителите на одлуките, локалните и меѓународните стручњаци за обновлива енергија, управување со водите и управување со чврст отпад, со повеќе од 50 меѓународни и домашни изложувачи