Print Friendly, PDF & Email

Press services

Штанд за прес

Штандот за прес ги промовира сите обновливи извори на енергија и развојот на секторот за енергија преку презентации во сите релевантни списанија и весници, во регионот и во странство  Сите информации за тековните и идни чекори, иновации, домашни и меѓународни публикации, настани и најважни прашања од овие области се достапни за сите посетители – целосно бесплатно!

Посетителите на RENEXPO® NMK кои сакаат да ја искористат оваа можност за промоција како дел од договорот за соработка со медиумите се повеќе од добредојдени да ги донесат со себе нивните публикации, брошури, списанија и други промотивни материјали.

Ако имате прашања или ви се потребни дополнителни информации слободно контактирајте нѐ.

 

ТВ студио

ТВ студиото се наоѓа во изложбениот простор и обезбедува централно место за интервјуа со водечки експерти, говорници и ВИП личности. Студиото е отворено за сите посетители на саемот и претставува централна информативна платформа за комуникација.
Ако имате прашања или потребни ви се дополнителни информации можете да нѐконтактирате