Print Friendly, PDF & Email

ИНСТИТУЦИОНАЛНА ПОДДРШКА

Многу сме благодарни  што ги имаме следните институции и организации како наши поддржувачи. Да се има поддршка на институциите е клучно за успех и одржливост на нашиот саем и конференциите. Одобрувањето и поддршката на следните институции значајно ги  подобри нашите успеси.

vlada-999
Vektor_Logo_MEkonomija-4-220