Print Friendly, PDF & Email

Посетители

Регистрирајте се како посетител и добијте попуст за влезница на саемот.

Излагачи

Обезбедете си штанд на RENEXPO® NMK и побарајте необврзувачка понуда.

Спонзори

Ви нудиме можност да се промовирате на саемот.

Конференција

Информирајте се за нашата тековна конференциска програма.

Energy trade fair North Macedonia

60Exhibitors

1.200Visitors

400Congress participants

15Exhibitor countries
РАБОТНО ВРЕМЕ

Вторник, 3 декември 2019 г.:  9.00 ч. – 17.00 ч.

Среда, 4 декември 2019 г.: 9.00 ч. – 16.00 ч.

ОРГАНИЗАТОР 

 

Reeco International logo
Краток преглед на излагачи